Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons komt werken, kun je rekenen op de prima arbeidsvoorwaarden die voor iedereen bij de Rijksoverheid gelden. Denk aan een 36-urige werkweek, vergoedingen voor reiskosten en verschillende verlofmogelijkheden.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden op caorijk.nl.

Wat krijg je verder?

Wij zorgen dat je de beschikking krijgt over de middelen die je bij je werk nodig hebt, zoals een laptop en telefoon. Als je een ambulante functie hebt, vullen we dat nog aan met een volledig ingerichte thuiswerkplek, onkostenvergoedingen voor bijvoorbeeld eten en een dienstauto.

Salaris

Wat ga je verdienen? In onze vacatures vind je het salaris en de schaal die horen bij de functie. Voor inspecteurs- en rechercheursfuncties geldt in grote lijnen het volgende:

  • Inspecteur Arbo, BGS en AMF: schaal 9 (tijdens de opleiding), schaal 10.
  • Inspecteur MHC: schaal 10 (tijdens de opleiding), schaal 11.
  • Rechercheur: schaal 10.
  • Senior rechercheur: schaal 11.

Kijk op caorijk.nl voor de actuele salarisbedragen. De definitieve inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Individueel KeuzeBudget

Behalve salaris krijg je een Individueel KeuzeBudget, dat je volledig naar je eigen wensen kunt besteden. Het IKB bestaat voor een deel uit geld (IKB-budget) en voor een deel uit tijd (IKB-uren). Het IKB-budget is 16,37 procent van je salaris en je kunt het laten uitbetalen wanneer je wilt. Ook kun je het budget gebruiken om (maximaal 187) extra IKB-uren te kopen of het geld op een fiscaal voordelige manier besteden aan producten of diensten. Denk aan een fiets, verduurzaming van je huis of een opleiding.

Bij een volledig dienstverband van 36 uur krijg je elk jaar 64 IKB-uren. Deze uren komen bovenop de wettelijke vakantiedagen (144 uur bij een volledige werkweek van 36 uur). Je kunt ze opnemen als verlof of er maximaal 32 per jaar laten uitbetalen. Je kunt je uren ook gebruiken voor het opbouwen van IKB-spaarverlof. Dit mag maximaal 3.600 uur zijn. Spaarverlof kun je bijvoorbeeld inzetten voor het volgen van een opleiding buiten je vakgebied of voor een sabbatical.

Verlof

Behalve vakantie heb je recht op verschillende soorten verlof. Daarmee helpen we jou om een goede balans te houden tussen werk en privé. Voorbeelden zijn langdurig ouderschapsverlof (deels betaald en deels onbetaald) of zorgverlof (voor kortere of langere tijd). Maar ook als je gaat trouwen of je werk combineert met een politieke functie kun je daarvoor verlof krijgen. Dit stem je altijd af met je leidinggevende.