Corona gerelateerde klachten en signalen

Heeft u in verband met het coronavirus klachten of signalen over de veiligheid van uw werkplek of de omstandigheden waarin u moet werken? Of ziet u fraude met corona gerelateerde subsidies of regelingen? Meld het dan aan de Nederlandse Arbeidsinspectie. Dat kan met het formulier op deze pagina.

Met het invullen van dit speciale meldformulier coronavirus kunnen klachten of signalen over risico's van corona op de werkplek zo goed mogelijk in behandeling worden genomen. Ook fraude op het gebied van corona kunt u zo melden. Als de Nederlandse Arbeidsinspectie kunnen we helaas niet alles onderzoeken. Als we uw melding niet in onderzoek kunnen nemen dan is uw informatie toch belangrijk voor ons. We gebruiken die informatie dan om een goed totaalbeeld te krijgen van de problemen die er spelen rond corona op de werkplek.

Als u het formulier heeft ingediend, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons of neemt een van onze medewerkers contact met u op voor aanvullende vragen.

Meldingen die betrekking hebben op bedrijven die geopend zijn tegen de richtlijnen van de overheid in, kunt u zelf rechtstreeks doorgeven aan de gemeente waar het betreffende bedrijf is gevestigd.

Heeft u vragen over de risico’s van corona op of voor uw werk, gebruik hiervoor dan dit contactformulier.

Heeft u klachten of signalen die geen relatie hebben met corona? Gebruik dan een van de andere meldformulieren.

Note: this form is also available in English, German, Polish  and in Romanian.